Υπηρεσίες

Η SV-HOTEL SUPPLIES έχει μια μεγάλη αποθήκη έτοιμη για εσάς! Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων παντόφλες, καθώς και αξεσουάρ, και είδη ξενοδοχείου σε απόθεμα. Με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το τρέχον απόθεμα, οι πελάτες μας γνωρίζουν αμέσως ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση. Οι παραδόσεις μας είναι γρήγορες σε όλες σχεδόν τις περιοχές εντός της ΕΕ.

Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες γρήγορα και εύκολα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν έχετε μια συγκεκριμένη απαίτηση ή χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη λύση, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να σχεδιάσουμε το επιθυμητό αντικείμενο στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η SV-HOTEL SUPPLIES εξιδικεύεται στις προμήθειες ξενοδοχείων, γι’ αυτό μπορούμε να παράγουμε και να μεταφέρουμε σε μεγάλες ποσότητες με ευνοϊκούς όρους. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και τις μεταφέρουμε πάντα στους πελάτες μας!

Ποιότητα, Αξιοπιστία, Διαθεσιμότητα

Η εξαιρετική μας ποιότητα, η αξιοπιστία και η ικανότητά μας, καθώς και η γρήγορη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας και σας προσφέρουν ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα.

Μέσω της εντατικής επαφής με τους πελάτες μας, αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προϊόντα και προσαρμόζουμε συνεχώς τις σειρές προϊόντων μας στις τρέχουσες ανάγκες κάθε πελάτη. Υλοποιούμε μεμονωμένα αιτήματα προϊόντων, γιατί οι ιδέες σας είναι σημαντικές για εμάς!

Θα έχετε μια σειρά από προμήθειες ξενοδοχείων που είναι ακριβώς προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Η SV-HOTEL SUPPLIES εγγυάται την άμεση, έγκαιρη παράδοση χάρη στη μεγάλη αποθήκη της και τις συνεχείς επαναλαμβανόμενες παραγγελίες. Σε περίπτωση εξατομικευμένων παραγγελιών, παρακολουθούμε συνεχώς τις ημερομηνίες και σας κρατάμε ενήμερους. Ο χρόνος παράδοσης σε περίπτωση εξατομικευμένων παραγγελιών ανέρχεται στις 95 ημέρες. Δεν έχουμε δυνατότητα να εγγυηθούμε τον χρόνο παράδοσης σε περίπτωση απεργίας σε λιμάνια ή τελωνεία ή σε περίπτωση κάποιου άλλου έκτακτου συμβάντος κατά την μεταφορά.